SEO, ose Optimizeimi për Motorët e Kërkimit, është një pjesë kritike e strategjisë së marketingut në internet. Megjithatë, ka disa gabime të zakonshme që shpesh herë bëhen nga kompanitë dhe faqet e internetit që dëshirojnë të përmirësojnë prezencën e tyre në rrjet. Në këtë artikull, do të shohim 5 gabimet